Wevar. Děláme víkendy ještě lepší

Sobota a neděle jsou pro mnohé z nás kýženým časem odpočinku po náročném pracovním týdnu. O víkendu také často přimhouříme oči sami nad sebou a dopřejeme si něco dobrého. Jenže málokomu se chce místo příjemného lenošení trávit den u plotny. Naštěstí je tu Wevar, který za vás uvaří a hotové jídlo doveze až k vašim dveřím. A díky pravidelným víkendovým akcím vás navíc čeká jedinečný gastronomický zážitek. 

 

Wevar vznikl z jednoduché potřeby uspokojit rostoucí poptávku po online objednávkách a rozvozu, a zároveň z nutnosti nepřetěžovat kuchyně jednotlivých restaurací gastroaliance Together. Řešením je samostatná cloudová kuchyně – plně vybavená provozovna s vlastním týmem, která připravuje pokrmy pouze pro rozvoz. 

 

Šéfkuchařem Wevaru je Petr Růžička, který prošel všemi na Wevaru zastoupenými restauracemi, aby se naučil připravovat pokrmy z nabídky stejně jako jejich šéfkuchaři. Nadále společně dohlíží, aby kvalita dovezených jídel byla stejná jako přímo v podniku. 

 

Víkendové speciality

Kromě toho Petr s šéfkuchaři spolupracuje také na speciálních akcích, které jednotlivé restaurace připravují. Takto jste si například mohli užít zabijačku z Vinohradského Parlamentu či předvánoční šneky z Bruxxu, aniž byste se museli do podniku vypravit. Vybrané pokrmy jsme totiž s radostí přivezli až k vám domů. 

 

Gastroakce však připravujeme každý víkend, řadu z nich výhradně pro Wevar. To znamená, že si speciální víkendové menu nevychutnáte v žádné ze zastoupených restaurací, ale je k objednání pouze na Wevaru. Náš kurýr vám jej pak ve vybraný čas doveze k vašim dveřím. 

 

 Jiri Stift SIA

 

První akcí, kterou jsme uspořádali v prosinci 2021, byl sushi víkend. A měla takový úspěch, že jsme se rozhodli ve víkendových akcích pokračovat. Od nového roku pro vás chystáme každý víkend něco jiného. Kromě jídla tak doručujeme i jedinečný gastronomický zážitek, který můžete sdílet s rodinou nebo přáteli. K tomu se dokonale osvědčily naše čtyřchodové boxy, které koncipujeme pro dvě osoby, ale pohodlně se z nich nají i více lidí – prověřeno a potvrzeno našimi zákazníky. 

 

Nejoblíbenější gastroakce pravidelně opakujeme. Nemusíte se tedy bát, že o dobroty přijdete, pokud zrovna nebudete v Praze. V březnu máte například možnost znovu ochutnat sushi od sous-chefa restaurace Sia Tomáše Homůlky, který se jeho přípravě věnuje více než patnáct let. Nebo český box, kterému vévodí celá, pomalu pečená kachna se dvěma druhy zelí a třemi přílohami. 

 

Sushi weekend2_1

 

Stejně tak nemějte obavy, že se vám naše víkendové akce začnou zajídat – neustále vymýšlíme něco nového, a tak vás brzy určitě překvapíme dalším gastronomických zážitkem. Abychom vás nalákali, prozradíme, že chystáme několik tematických víkendů, a tak se můžete těšit například na vyladěné burgery v našem podání. 

 

Nejbližší víkendové akce: 

 

Sushi víkend (18.-20. 3.) Více zde v článku nebo rovnou na webu v akci. 

Asijský víkend (25.-27. 3.) Bude k dispozici zde.



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení