Sobota a neděle jsou pro mnohé z nás kýženým časem odpočinku po náročném pracovním týdnu. O víkendu také často přimhouříme oči sami nad sebou a dopřejeme si něco dobrého. Jenže málokomu se chce místo příjemného lenošení trávit den u plotny. Naštěstí je tu Wevar, který za vás uvaří a hotové jídlo doveze až k vašim dveřím. A díky pravidelným víkendovým akcím vás navíc čeká jedinečný gastronomický zážitek.
Wevar vznikl z jednoduché potřeby uspokojit rostoucí poptávku po online objednávkách a rozvozu, a zároveň z nutnosti nepřetěžovat kuchyně jednotlivých restaurací gastroaliance Together. Řešením je samostatná cloudová kuchyně – plně vybavená provozovna s vlastním týmem, která připravuje pokrmy pouze pro rozvoz.
Šéfkuchařem Wevaru je Petr Růžička, který prošel všemi na Wevaru zastoupenými restauracemi, aby se naučil připravovat pokrmy z nabídky stejně jako jejich šéfkuchaři. Nadále společně dohlíží, aby kvalita dovezených jídel byla stejná jako přímo v podniku.
Víkendové speciality
Kromě toho Petr s šéfkuchaři spolupracuje také na speciálních akcích, které jednotlivé restaurace připravují. Takto jste si například mohli užít zabijačku z Vinohradského Parlamentu či předvánoční šneky z Bruxxu, aniž byste se museli do podniku vypravit. Vybrané pokrmy jsme totiž s radostí přivezli až k vám domů.
Gastroakce však připravujeme každý víkend, řadu z nich výhradně pro Wevar. To znamená, že si speciální víkendové menu nevychutnáte v žádné ze zastoupených restaurací, ale je k objednání pouze na Wevaru. Náš kurýr vám jej pak ve vybraný čas doveze k vašim dveřím.
První akcí, kterou jsme uspořádali v prosinci 2021, byl sushi víkend. A měla takový úspěch, že jsme se rozhodli ve víkendových akcích pokračovat. Od nového roku pro vás chystáme každý víkend něco jiného. Kromě jídla tak doručujeme i jedinečný gastronomický zážitek, který můžete sdílet s rodinou nebo přáteli. K tomu se dokonale osvědčily naše čtyřchodové boxy, které koncipujeme pro dvě osoby, ale pohodlně se z nich nají i více lidí – prověřeno a potvrzeno našimi zákazníky.
Nejoblíbenější gastroakce pravidelně opakujeme. Nemusíte se tedy bát, že o dobroty přijdete, pokud zrovna nebudete v Praze. V březnu máte například možnost znovu ochutnat sushi od sous-chefa restaurace Sia Tomáše Homůlky, který se jeho přípravě věnuje více než patnáct let. Nebo český box, kterému vévodí celá, pomalu pečená kachna se dvěma druhy zelí a třemi přílohami.
Stejně tak nemějte obavy, že se vám naše víkendové akce začnou zajídat – neustále vymýšlíme něco nového, a tak vás brzy určitě překvapíme dalším gastronomických zážitkem. Abychom vás nalákali, prozradíme, že chystáme několik tematických víkendů, a tak se můžete těšit například na vyladěné burgery v našem podání.
Nejbližší víkendové akce:
Sushi víkend (18.-20. 3.) Více zde v článku nebo rovnou na webu v akci.
Asijský víkend (25.-27. 3.) Bude k dispozici zde.