3 hodnocení

Bramborové lokše s trhaným kachním masem

Tradiční pochoutka, jež pochází z Moravy a západního Slovenska.

 

Neobyčejně obyčejné bramborové placky momentálně zažívají svou renesanci a vrací se na výsluní i na talíře. My jsme si pro vás připravili bramborové lokše pečené na sádle s trhaným kachním masem, dvěma druhy zelí a cibulkami naloženými v kachní šťávě.


Klasika, které nelze odolat. Ideální rodinný oběd, když se vám nechce vařit.


Dopřejte si také láhev oroseného piva z naší nabídky nebo sladkou tečku od Cukráře Skály. Níže najdete naše doporučení.

 

Připraveno (4 ks)
239 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Brambory
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Česká kuchyně

Složení: 
brambory, vejce, sůl, mouka, sádlo, kachní maso, cibule, sůl, kmín, hladká mouka, červené a bílé zelí, cukr, kmín, ocet, sádlo, červené víno, slanina

Alergeny: 
1a, 3, 10

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení