Bramborové lokše s trhaným kachním masem
Tradiční pochoutka, jež pochází z Moravy a západního Slovenska.
Neobyčejně obyčejné bramborové placky momentálně zažívají svou renesanci a vrací se na výsluní i na talíře. My jsme si pro vás připravili bramborové lokše pečené na sádle s trhaným kachním masem, dvěma druhy zelí a cibulkami naloženými v kachní šťávě.
Klasika, které nelze odolat. Ideální rodinný oběd, když se vám nechce vařit.
Dopřejte si také láhev oroseného piva z naší nabídky nebo sladkou tečku od Cukráře Skály. Níže najdete naše doporučení.
Kategorie: | Stálá nabídka |
---|---|
Restaurace: | Brambory |
Typ jídla: | Hlavní chod |
Typ kuchyně: | Česká kuchyně |
Složení:
brambory, vejce, sůl, mouka, sádlo, kachní maso, cibule, sůl, kmín, hladká mouka, červené a bílé zelí, cukr, kmín, ocet, sádlo, červené víno, slanina
Alergeny:
1a, 3, 10