
Český víkend na Wevaru
Termín 20. 5. - 22. 5. 2022
Česká kuchyně nabízí pestrou škálu pokrmů. Mezi nejtypičtější a nejoblíbenější patří polévky, zejména vývar, pečené maso a knedlíky. Ty jsou národní specialitou a takřka pokladem naší kuchyně. Své o tom ví šéfkuchař Jan Pípal, který pro Wevar sestavil čtyřchodové menu toho nejlepšího, co česká kuchyně nabízí.
S láskou a péčí připravený český box je určený pro dva, ale jsme přesvědčení, že zasytí i více jedlíků. Jeho základem je totiž celá pomalu pečená kachna se dvěma druhy zelí a třemi různými přílohami. K ní si nedokážeme představit nic lepšího než sklenku vychlazeného piva. Vyberete si českou plzeňskou klasiku, nebo některý z belgických speciálů?
Objednejte nyní, dovezeme od 20.5 od 15.00.
Nelze kombinovat s denní nabídkou na 18., 19. a 20. 5. 2022.
Omezený počet, nenechte kachnu uletět!