Český víkend na Wevaru

DSC05523

Český víkend na Wevaru


Termín 1. - 3. 4. 2022

Česká kuchyně nabízí pestrou škálu pokrmů. Mezi nejtypičtější a nejoblíbenější patří polévky, zejména vývar, pečené maso a knedlíky. Ty jsou národní specialitou a takřka pokladem naší kuchyně. Své o tom ví šéfkuchař Jan Pípal, který pro Wevar sestavil čtyřchodové menu toho nejlepšího, co česká kuchyně nabízí.

S láskou a péčí připravený český box je určený pro dva, ale jsme přesvědčení, že zasytí i více jedlíků. Jeho základem je totiž celá pomalu pečená kachna se dvěma druhy zelí a třemi různými přílohami. K ní si nedokážeme představit nic lepšího než sklenku vychlazeného piva. Vyberete si českou plzeňskou klasiku, nebo některý z belgických speciálů?

 

 

Doprava za 29 Kč
 
 
 
 
 
 
 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení