Pekingská kachna na Wevaru

Pekingská kachna
na Wevaru

29. 4. - 1. 5. 2022

Pekingská kachna je specialitou čínské kuchyně, jejíž historie sahá minimálně do 14. století. Šéfkuchař restaurace Sia Jiří Štift získal recept na tradiční pekingskou kachnu během své stáže v Číně a okamžitě se stala hlavní hvězdou nově otevřeného podniku. A největším lákadlem je dodnes. Nechte se jí nyní okouzlit i vy a objednejte si výtečnou, křupavou pekingskou kachnu až k vám domů.

Tajemství dokonale propečené kachny spočívá v několikadenní přípravě masa. Nejprve se pod kůži napumpuje vzduch, aby se oddělila od masa a dobře vypekla. Poté se kachna potře sladkou marinádou a nechá se sušit. Následuje pomalé pečení, aby maso zůstalo jemné, zatímco kůže vypečená. Celý proces trvá 2-3 dny. Teprve poté je možné kachnu servírovat, a to ve dvou chodech. Prvním jsou kachní prsa s křupavou kůží, sezamovými plackami, omáčkami a zeleninou. Poté přijde řada na restované stehenní maso připravované na pánvi wok a servírované s restovanou rýží.


Omezený počet kusů, objednejte včas

 

Vyšší obsah košíku, levnější doprava i dovoz zdarma.
 
 
 
 
 
 
 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení