7 hodnocení

Hovězí líčko na víně s pastinákovým pyré

Dušené hovězí líčko s červeným vínem, kořenovou zeleninou a bylinkami. Pastinákové pyré a máslová karotka. 

Hovězí líčka na červeném víně jsou sytým, zapamatovatelným chuťovým zážitkem. Rozvor jídla máme po celé Praze. Třešničkou na dortu jsou čerstvé domácí zákusky, co vyrábí cukrář Lukáš Skála. Dopřejte si, zasloužíte si to.

Připraveno
265 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Vinohradský Parlament
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Česká kuchyně

SLOŽENÍ: 

Hovězí líčka, kořenová petržel, máslo, červené víno, brambory, rajčatový protlak, celer, pepř, nové koření, olej, mrkev, cibule, bobkový list, tymián, rozmarýn, sůl. 

Váha: 200 g 

Alergeny: 1, 7, 9 

VYZKOUŠELI ZA VÁS: 

Markéta: Už jen ta vůně hovězího líčka na červeném víně mě omámila. Maso je výborné, omáčka chuťově výrazná a sytá. Kombinace s pastinákovým pyré je skvělá. 

Filip: Maso je vynikající, krásně se rozpadá. Omáčka je na mě až moc výrazná a trošku přebíjí chuť masa. 

Lucie: Rozvoz jídla v Praze mě pravidelně zachraňuje. Když vám navíc dovezou takto výborné libové maso, s výraznou zapamatovatelnou omáčku, k tomu pastinákové pyré, tak to není jen příjemný oběd, je to mnohem víc.