8 hodnocení

Hovězí líčka na víně s pastinákovým pyré

Jeden z pokladů české kuchyně, které připravujeme v restauraci Vinohradský Parlament.

 

Na červeném víně dušená hovězí líčka s bylinkami a kořenovou zeleninou. Podáváme s pastinákovým pyré a máslovou karotkou.

 

 Dopřejte si také láhev oroseného piva z naší nabídky nebo sladkou tečku v podobě laskonky. Níže najdete naše doporučení.

Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
265 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Vinohradský Parlament
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Česká kuchyně
Položka byla vyprodána…
hovězí líčka, kořenová petržel, máslo, červené víno, brambory, rajčatový protlak, celer, pepř, nové koření, olej, mrkev, cibule, bobkový list, tymián, rozmarýn, sůl

Váha: 200 g
Alergeny: 1, 7, 9
Markéta: Už jen ta vůně hovězího líčka na červeném víně mě omámila. Maso je výborné, omáčka chuťově výrazná a sytá. Kombinace s pastinákovým pyré je skvělá.

Filip: Maso je vynikající, krásně se rozpadá. Omáčka je na mě až moc výrazná a trošku přebíjí chuť masa.

Lucie: Rozvoz jídla v Praze mě pravidelně zachraňuje. Když vám navíc dovezou takto výborné libové maso, s výraznou zapamatovatelnou omáčku, k tomu pastinákové pyré, tak to není jen příjemný oběd, je to mnohem víc.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné