Jelen na smetaně s variací knedlíků a lesními brusinkami
Nejoblíbenější český recept v podání restaurace Vinohradský Parlament.
Pomalu dušené jelení maso s krémovou omáčkou z kořenové zeleniny s domácím houskovým a karlovarským knedlíkem a lesními brusinkami.
Klasika, které neodoláte. Ideální rodinný oběd, když se vám nechce vařit.
Dopřejte si také láhev oroseného piva z naší nabídky nebo sladkou tečku od Cukráře Skály. Níže najdete naše doporučení.
Kategorie: | Stálá nabídka |
---|---|
Restaurace: | Vinohradský Parlament |
Typ jídla: | Hlavní chod |
Typ kuchyně: | Česká kuchyně |
Složení:
jelení maso, cibule, kořenová zelenina, hořčice, divoké koření, sůl, ocet, cukr, smetana, máslo, rohlíky, vejce, hrubá mouka, petrželová nať, brusinkový kompot
Váha:
200 g
Alergeny:
1, 3, 7, 10