7 hodnocení

Jelen na smetaně s variací knedlíků a lesními brusinkami

Nejoblíbenější český recept v podání restaurace Vinohradský Parlament. 

 

Pomalu dušené jelení maso s krémovou omáčkou z kořenové zeleniny s domácím houskovým a karlovarským knedlíkem a lesními brusinkami.


Klasika, které neodoláte. Ideální rodinný oběd, když se vám nechce vařit.


Dopřejte si také láhev oroseného piva z naší nabídky nebo sladkou tečku od Cukráře Skály. Níže najdete naše doporučení.

 

Připraveno (> 5 ks)
265 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Vinohradský Parlament
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Česká kuchyně

Složení: 

jelení maso, cibule, kořenová zelenina, hořčice, divoké koření, sůl, ocet, cukr, smetana, máslo, rohlíky, vejce, hrubá mouka, petrželová nať, brusinkový kompot

Váha:

200 g 

Alergeny:

1, 3, 7, 10

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení