9 hodnocení
Kohout na červeném víně s bramborovým pyré
Starofrancouzský recept v podání restaurace Bruxx.
Na víně dušený kohout s bylinkami a kořenovou zeleninou. Podáváme s bramborovým pyré a opečenou zeleninou a slaninou.
Slavnostní pokrm na rodinný oběd nebo romantickou večeři.
Dopřejte si také sladkou tečku k odpolední kávě nebo láhev oroseného piva. Níže najdete naše doporučení.
Kategorie: | Stálá nabídka |
---|---|
Restaurace: | Bruxx |
Typ jídla: | Hlavní chod |
Typ kuchyně: | Belgická kuchyně |
Složení:
kohout, anglická slanina, červené víno, tuřín, rajčatový protlak, šalotka, kořenová petržel, nové koření, olej, mrkev, bobkový list, hladká mouka, cukr, sůl, pepř, brambory, máslo
Váha:
Váha:
200 g
Alergeny:
1, 7