8 hodnocení

Kohout na červeném víně s bramborovým pyré

Starofrancouzský recept v podání restaurace Bruxx.

 

Na víně dušený kohout s bylinkami a kořenovou zeleninou. Podáváme s bramborovým pyré a opečenou zeleninou a slaninou.

Slavnostní pokrm na rodinný oběd nebo romantickou večeři.

 

Dopřejte si také sladkou tečku k odpolední kávě nebo láhev oroseného piva. Níže najdete naše doporučení.

Připraveno
285 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Bruxx
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Belgická kuchyně
kohout, anglická slanina, červené víno, tuřín, rajčatový protlak, šalotka, kořenová petržel, nové koření, olej, mrkev, bobkový list, hladká mouka, cukr, sůl, pepř, brambory, máslo

Váha: 200 g
Alergeny: 1, 7
Markéta: K baleným hotovým jídlům jsem byla vždy skeptická. Překvapilo mě, že tento kohout na víně po francouzsku chutnal stejně dobře, jako kdybych si ho dala v restauraci. Navíc nebyl tuhý a byl skvěle dochucený. Spokojenost.

Robin: Dušený kohout v kombinaci se šťávou je delikatesa. Toto maso se musí umět řádně připravit, jinak bude tuhé a příště mu nedáte šanci. To se Vám v Bruxxu rozhodně nestane.

Lucie: Čekala jsem tužší netradiční maso a překvapilo mě krásně jemné maso v kombinaci s výraznou omáčkou. Skvělá kombinace. Bramborové pyré s mrkví miluji. Porce je opravdu velká, takže přítel má radost, že má jídlo navíc.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné