9 hodnocení

Kohout na červeném víně s bramborovým pyré

Starofrancouzský recept v podání restaurace Bruxx.

 

Na víně dušený kohout s bylinkami a kořenovou zeleninou. Podáváme s bramborovým pyré a opečenou zeleninou a slaninou.


Slavnostní pokrm na rodinný oběd nebo romantickou večeři.
 


Dopřejte si také sladkou tečku k odpolední kávě nebo láhev oroseného piva. Níže najdete naše doporučení.


Připraveno
325 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Bruxx
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Belgická kuchyně
Složení:
kohout, anglická slanina, červené víno, tuřín, rajčatový protlak, šalotka, kořenová petržel, nové koření, olej, mrkev, bobkový list, hladká mouka, cukr, sůl, pepř, brambory, máslo

Váha:
200 g

Alergeny:
1, 7

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení