8 hodnocení

Mangový mousse

Mučenkové želé usazené na pistáciovém brownie, obklopené mangovou pěnou a dozdobeno plátky čokolády. 

Rozvor zákusků máme po celé Praze. Naše čerstvé domácí zákusky vyrábí cukrář Lukáš Skála.

Připraveno
82 Kč
Kategorie: Cukrárna
Restaurace: Cukrář Skála
Typ jídla: Dezert

SLOŽENÍ: 

Smetana čerstvá 33%, mangové pyré, cukr, mléko čerstvé plnotučné, vejce, máslo, mouka pšeničná, pasta pistáciová, moučka mandlová, čokoláda bílá, čokoláda hořká 53% (sóojový lecitin, extrakt z vanilkového lusku), čokoláda bílá [kakaové boby min. 31 %, máslo kakaové, cukr, mléko sušené plnotučné, emulgátory (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt], želatinové plátky, potravinářské barvivo (máslo kakaové, E171, E172, E102, E133). 

Váha: 89 g 

Alergeny: 1A, 3, 6, 7, 8A, 8G 

VYZKOUŠELI ZA VÁS: 

Markéta: Mango miluji, takže jsem tento zákusek nemohla vynechat. Mangová pěna a mučenkové želé vytváří svěží kombinaci. Dortík je lehký a vypadá nádherně. 

Robin: Letní lehký zákusek s typickým vzhledem pro Cukráře Skálu. Velmi nápaditý a jak jinak než luxusní. 

Lenka: Mango patří nejen k létu, ale i k chuti dezertům. Moc příjemná konzistence. Takto by měly vypadat všechny zákusky v Praze. Připadám si, jako bych seděla v cukrárně v Paříži a svět byl hned hezčí.