10 hodnocení

Paprikový lusk s rajskou omáčkou, dobšická kolínka s máslem 500 g

Pečený paprikový lusk, plněný mletým vepřovým a hovězím masem s rajčatovou omáčkou a vařenými dobšickými kolínky s máslem. 

 

Nechce se vám zítra vařit? Zkuste přesně  toto zachlazené jídlo. Najíte se z něj nejen vy a ještě budete za skvělého kuchaře!

Připraveno
145 Kč
Kategorie: Chlazená jídla
Restaurace: Vinohradský Parlament
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Česká kuchyně
Sušené těstoviny, paprika bílá, mleté maso vepřové a hovězí, rajčatový protlak, rajčata drcená, vejce, olej, cibule, strouhanka, mouka hladká, cukr, pepř, sůl.

Váha: 500 g
Alergeny: 1, 3, 7
Tereza: Chlazené jídlo jsem vyzkoušela poprvé, a hned po otevření krabičky mne velmi nadchlo. Příprava je jednoduchá, v podstatě jen dáte vařit vodu a do ní vložíte pytlíky s jídlem. Pokud si, na rozdíl od mne, včas připravíte nůžky na jejich rozstřižení, tak nebudete mít s přípravou žádný problém. Z této porce jsme se najedli tři, a to včetně dvouletého dítěte, které snědlo i maso, o které běžně nezavadí.