7 hodnocení

Siu Yuk - kantonský křupavý vepřový bok, nakládaná zelenina, čili omáčka

Do křupava upečený vepřový bok s domácí nakládanou zeleninou – okurka, karotka, ředkev, zázvor, červená cibule a feferonka. Podávaný se sladkou čili omáčkou s limetou a koriandrem. 

Donáška jídla v Praze je tak snadná! Dopřejte si, zasloužíte si to. Naložený vepřový bok, výborná marináda a salát ohromí jak muže, tak i ženy. 

Připraveno
195 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Sia
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Asijská Kuchyně

SLOŽENÍ: 

Vepřový bok siu yuk, zázvor nakládaný, sweet chilli omáčka, zelenina nakládaná (okurka, ředkev, mrkev, červená cibule), čili červené, marináda char siu. 

Váha: 200 g 

Bez alergenů 

VYZKOUŠELY ZA VÁS: 

Markéta: Pečený vepřový bok jsem ochutnala od přítele, se kterým jsme si donášku jídla objednali. Jasně, bůček není žádná dieta, ale chuťově je moc dobrý, obzvlášť v kombinaci s omáčkou a salátkem z nakládané zeleniny. 

Terka: Umíte si představit bůček bez křenu, hořčice a chleba? Je to možné, ikdyž jsem byla skeptická. Úžasně propečené maso, které je podáváno s červenou sladkokyselou omáčkou a lehkým osvěžujícím zeleninovým salátkem. Tento bůček na čínský způsob je jako průvodce ročními obdobími. Samotný bůček ve mně evokuje podzim, omáčka letní teplé dny a salát jarní osvěžení. 

Lucie: Nevěřila bych, že mi bude chutnat bůček. Mužská část mé rodiny je nadšená, ale že i já při ochutnávce zjistím, že mám vlastně ráda naložený vepřový bok, jsem nečekala.