6 hodnocení

Slávky na bílém víně

Mušle připravené se šalotkou, řapíkatým celerem, suchým bílým vínem, máslem a petrželovou natí. 

Rozvoz jídla po celé Praze až do domu. Vybrali jsme pro Vás TOP recepty. Nechte si chutnat! 

Připraveno
305 Kč
Kategorie: Stálá nabídka
Restaurace: Bruxx
Typ jídla: Hlavní chod
Typ kuchyně: Belgická kuchyně

SLOŽENÍ: 

Slávky, víno bílé, máslo, petržel listová, celer řapíkatý, šalotka, pepř, sůl. 

Váha: 800 g 

Alergeny: 7, 14 

VYZKOUŠELI ZA VÁS: 

Markéta: Když slávky, tak jedině v Bruxxu, kde mám jistotu, že jsou kvalitní a dobře zpracované. Líbí se mi dvě varianty na výběr. U mě vyhrává tato krémová a jemná s bílým vínem, šalotkou a čerstvým máslem. Slávky jsou výborné a čerstvá bagetka namáčená v omáčce je prostě lahůdka. 

Robin: Božsky měkké mušle. Svou přítelkyni bych v Praze na mušle určitě nevzal na jiné místo. Lehčí omáčka s vínem je ideální na večer, kdy si celé jídlo můžete nakombinovat ještě s dobrým pivem nebo vínem. Doporučuji jíst hlavně slávky, abyste si pouze nenamáčeli křupavou bagetku ve skvělé omáčce. 

Lucie: Mušle jsem jedla poprvé někde v České republice, kdy mě vůbec nezaujaly. Podruhé jsem jim dala šanci ve Francii, kde jsem zjistila, že to může být dobré jídlo. Když jsem je po nějaké době ochutnala zase v Česku, v Bruxxu, tak jsem zjistila, že i Češi je umí výborně připravit. Základem je mít totiž kvalitní potraviny. A omáčka s bagetkou mi v Praze chutná mnohem víc než u moře.