Thajské červené curry s kuřecím masem, jasmínovou rýží a okurkovým relishem
Tradiční thajský recept v podání restaurace Sia.
Kuřecí stehno marinujeme v zázvoru a limetkových listech, následně jej vaříme metodou sous-vide. Maso doplníme o okurkový relish se šalotkou a feferonkami. Vše zalijeme červeným curry s kokosovým mlékem, chilli, galangalem a citronovou trávou. Pokrm vám dovezeme již s přílohou, jasmínovou rýží.
Perfektní jídlo, když vás popadne neodolatelná chuť na asijskou kuchyni.
Dopřejte si i další příjemně pikantní dobroty z nabídky Wevaru. Níže najdete naše doporučení.
Kategorie: | Stálá nabídka |
---|---|
Restaurace: | Sia |
Typ jídla: | Hlavní chod |
Typ kuchyně: | Asijská Kuchyně |
Položka byla vyprodána… |
Složení:
kuřecí stehenní maso, krevetová pasta, feferonky, galangal, česnek, limetkové listy, citronová tráva, chilli, koriandr, limetka, rybí omáčka, kokosové mléko, olej, cukr, sůl, jasmínová rýže, nakládaná zelenina (okurka, šalotka, feferonka, zázvor)
Váha:
150 g
Alergeny:
2, 4