Wevar vaří od 7. 11. 2022 z přažských Kbel

Wevar přesouvá svou provozovnu do většího prostoru do pražských Kbel. Co to pro vás, pro naše odběratele znamená? A budeme stále rozvážet pro firmy? Čtěte dál! 

 
Od 7. 11. se Wevar přesouvá do větší provozovny do pražských Kbel, do sídla naší firmy Foodway catering, abychom mohli nabídnout lepší služby a časem se ještě více rozrůst. To ale obnáší dočasné omezení dovozu pro individuální klienty, na který jste byli zvyklí. 

 

Jak si objednat z vašich oblíbených restaurací Vinohradský Parlament, Bruxx nebo Sia? 

 

Jednoduše využijte službu Together #dokrabicky Vinohradský Parlament nebo objednejte přes služby Wolt nebo Damejidlo.cz, které nabízí dovoz právě z těchto oblíbených restaurací.
Budeme rádi, když s námi zůstanete i nadále

 

Wevar vaří pro firmy z nové provozvny

Máte firmu a naše služby již využíváte? Pro vás se nic nemění!
Pro firmy připravujeme každý den nabídku čerstvých jídel, v níž najdete vždy dvě polévky, několik hlavních jídel, salát a dezert. Stačí si vybrat a objednat den předem od 14:30. My vše připravíme a dovezeme v domluvený čas, abyste si mohli s kolegy užít obědovou pauzu v klidu a bez práce, na fakturu pro celou firmu a ve stejný čas.
Pokud jste firma a ještě jste naše služby nezkusili, rádi vám vše vysvětlíme. Chcete nás vyzkoušet rovnou online? Pak si vyzkoušejte objednávku obědu na zkoušku pro celou vaši kancelář nebo firmu.